Tuotannot

Elokuvatuotannot

Korpipaja on tuottanut tähän mennessä kaksi omaa lyhytelokuvaa. Elokuvamme ovat valittu näytöksiin ja kilpailuihin useille kansainvälisille elokuvafestivaaleille ympäri maailmaa. Tarjoamme osaamistamme myös ulkopuolisiin elokuvatuotantoihin.

Mixteip

Mixteip on tarina yhteisistä muistoista, erosta ja nostalgiasta kerrottuna C-kasetin näkökulmasta. Eroava pariskunta tyhjentää kotiaan jakaen raivoisasti yhteisiä tavaroita, albumeja, levyjä ja valokuvia. Kauan kadoksissa olleen mixtape-kasetin musiikki palauttaa parin takaisin nuoruuteen kohtaamaan muistot joita ei voi pyyhkiä pois.


Tuotannot mixteip

Veeti ja Pavunvarsi

Veeti ja pavunvarsi kertoo pojasta, jonka isä on kuollut. Aikuiset surevat ja itkevät itkemistään unohtaen kaiken muun ympäriltään. Äiti kyynelehtii niin paljon, että kotona alkaa tulvia. Pian kyyneltulva uhkaa hukuttaa koko kodin alleen. Surun keskellä Veeti panee kaiken toivonsa taikasiemenen, jonka hän kylvää kukkaruukkuun. Veeti uskoo, että siemenestä kasvaa valtava puu kuten sadussa Jaakko ja Pavunvarsi. Puu, joka ulottuu taivaaseen saakka jota pitkin hän pääsee isänsä luo.

Tuotannot veeti